Eaglewatch: roofvogels en uilen
Roofvogels en uilen in de wereld:
Amerika Afrika Europa Azië Oceanië
Afbeeldingen
Voorkomen Snorrebaarduil - Xenoglaux loweryi
Taxonomie:
   ORDE Strigiformes
    ONDER ORDE  
        FAMILIE Strigidae
            ONDER FAMILIE :  
Benaming:
Nederlands Snorrebaarduil - Xenoglaux loweryi (O'Neill & Graves, 1977)
English Long-whiskered Owlet Français Chevêchette nimbée Deutch Peruanerkauz
Italiano Civetta del Lowery Svenska ? Español Mochuelo Peludo
Português ? Polski Sóweczka wasata Dansk Skægspurveugle
 
Rode lijst:
 
Populatie trend:
Populatie trend van deze soort loopt terug Populatie trend van deze soort loopt terug.
 
Ondersoorten:
Xenoglaux loweryi heeft geen ondersoorten (monotypisch).
 
Afmetingen en gewichten:
Lengte : - cm
Spanwijdte : - cm
Gewicht : (M) - gram / (V) - gram
 
Kenmerken:
-
 
Vlucht:
-
 
Verspreiding:
Peru.
 
Habitat:
-
 
Geluid:
-
 
Voedsel:
-
 
Voortplanting:
-
 
Overige:
 
 
Ingezonden foto's:
©: