Eaglewatch: roofvogels en uilen
Roofvogels en uilen in de wereld:
Amerika Afrika Europa AziŰ OceaniŰ
Afbeeldingen
Ponderosa-dwergooruil - Otus flammeolus
Ponderosa-dwergooruil - Otus flammeolus
Taxonomie:
   ORDE Strigiformes
    ONDER ORDE  
        FAMILIE Strigidae
            ONDER FAMILIE :  
Benaming:
Nederlands Ponderosa-dwergooruil - Otus flammeolus (Kaup, 1853)
English Flammulated Owl Franšais Petit-duc nain Deutch Ponderosaeule
Italiano Assiolo flammeolo Svenska Brun÷gd dvńrguv Espa˝ol Autillo Flamulado
Portuguŕs ? Polski Syczek ozdobny Dansk Broget DvŠrghornugle
 
Rode lijst:
 
Populatie trend:
Populatie trend van deze soort is onbekend Populatie trend van deze soort is onbekend.
 
Ondersoorten:
Otus flammeolus heeft geen ondersoorten (monotypisch).
 
Afmetingen en gewichten:
Lengte : - cm
Spanwijdte : - cm
Gewicht : (M) - gram / (V) - gram
 
Kenmerken:
-
 
Vlucht:
-
 
Verspreiding:
Canada, Verenigde Staten.
 
Habitat:
-
 
Geluid:
-
 
Voedsel:
-
 
Voortplanting:
-
 
Overige:
 
 
Ingezonden foto's:
ę: