HOME TOP INTRO KENMERKEN VOORKOMEN FOTOGALERIE

Nederlands MAURITIUSUIL

Mascarenotus sauzieri (Newton & Gadow, 1893)

Taxonomie

Rijk Stam Klasse Orde Familie Genus
Animalia Chordata Aves Strigiformes Strigidae Mascarenotus
English Mauritius Owl Français Chevêche de Maurice
Deutch Mauritius-Eule Italiano Gufo di Mauritius
Polish Uszatnik duży Português
Svenska Mauritiusuggla Español Lechuza de Mauricio
Dansk Russkiy

Synonym(s):
- Mascarenotus sauzieri
- Otus sauzieri
- Strix newtoni
- Strix sauzieri

Status IUCN Redlist

DD LC NT VU EN CR EW EX
Laatste IUCN publicatie update: 2016
► Eerdere publicaties...
2012 — Extinct (EX)
2008 — Extinct (EX)
2004 — Extinct (EX)
2000 — Extinct (EX)
1994 — Extinct (EX)
1988 — Extinct (EX)


Uilen informatie

Onder andere trends, afmetingen en gewichten, habitat, uiterlijke kenmerken

Populatie trend Uitgestorven; Voor het laatst waargenomen in 1837

Ondersoorten Mascarenotus sauzieri heeft geen ondersoorten (uitgestorven).

Afmetingen en gewichten Afmetingen en gewichten:
Lengte : - cm
Spanwijdte : - cm
Gewicht : (M) - gram / (V) - gram

Kenmerken Kenmerken:

Vlucht Vlucht:

Habitat Habitat:

Geluid Geluid:

Voedsel Voedsel:

Voortplanting Voortplanting:

Overige Overige:

Voorkomen in de wereld

Voorkomen in de wereld

Verspreiding Leefgebied:
Mauritius (uitgestorven).

FOTOGALERIE

 









INGEZONDEN FOTO'S

Filter:

Top 1000 Birding Websites