Eaglewatch: roofvogels en uilen
Roofvogels en uilen in de wereld:
Amerika Afrika Europa AziŰ OceaniŰ
Afbeeldingen
Voorkomen Maleise dwergooruil - Otus sagittatus
Taxonomie:
   ORDE Strigiformes
    ONDER ORDE  
        FAMILIE Strigidae
            ONDER FAMILIE :  
Benaming:
Nederlands Maleise dwergooruil - Otus sagittatus (Cassin, 1848)
English White-fronted Scops-owl Franšais Petit-duc Ó front blanc Deutch Wei▀stirneule
Italiano Assiolo frontebianca Svenska ? Espa˝ol Autillo Frentiblanco
Portuguŕs ? Polski Syczek bialoczelny Dansk Hvidpandet DvŠrghornugle
 
Rode lijst:
 
Populatie trend:
Populatie trend van deze soort loopt terug Populatie trend van deze soort loopt terug.
 
Ondersoorten:
Otus sagittatus heeft geen ondersoorten (monotypisch).
 
Afmetingen en gewichten:
Lengte : - cm
Spanwijdte : - cm
Gewicht : (M) - gram / (V) - gram
 
Kenmerken:
-
 
Vlucht:
-
 
Verspreiding:
MaleisiŰ, Myanmar, Thailand.
Zwervend: Taiwan.
 
Habitat:
-
 
Geluid:
-
 
Voedsel:
-
 
Voortplanting:
-
 
Overige:
 
 
Ingezonden foto's:
ę: