Eaglewatch: roofvogels en uilen
Roofvogels en uilen in de wereld:
Amerika Afrika Europa AziŽ OceaniŽ
Afbeeldingen
Oostelijke Zwartewouw - Milvus lineatus
Oostelijke Zwartewouw - Milvus lineatus
Taxonomie:
   ORDE Falconiformes Index A-Z [Falconiformes]
    ONDER ORDE Accipitres
        FAMILIE Accipitidae
            ONDER FAMILIE Accipitrinae
Benaming:
Nederlands Oostelijke Zwarte wouw - Milvus lineatus (Gray, 1831)
English Black-eared Kite FranÁais Milan brun Deutch Schwarzohrmilan
Italiano Nibbio bruno Svenska ? EspaŮol ?
PortuguÍs ? Polski Kania syberyjska Dansk SortÝret Glente
 
Rode lijst:
 
Populatie trend:
Populatie trend van deze soort is onbekend Populatie trend van deze soort is onbekend.
 
Ondersoorten:
Milvus lineatus heeft 2 ondersoorten:
- Milvus lineatus lineatus
- Milvus lineatus formosanus
 
Afmetingen en gewichten:
Lengte : ? cm
Spanwijdte : ? cm
Gewicht : (M) circa - gram / (V) circa - gram
 
Kenmerken:
-
 
Vlucht:
-
 
Verspreiding:
Bhutan, China, Hongkong, India, Japan, Korea, Korea, Nepal, Pakistan, Taiwan.
 
Habitat:
-
 
Geluid:
 
 
Voedsel:
-
 
Voortplanting:
-
 
Overige:
-
 
Ingezonden foto's:
©: Arjan Lakeman - 6 december 2009, Varanasi India
Nikon D80 - AF-S 18-200mm F/3.5-5.6G DX VR
Oostelijke zwarte wouw - Milvus linaetus